Redecoram …printre culori si forme

decoratiuni-gradinaA venit vara, e soare, e frumos, greierii ne incanta auzul cu cate-o sonata…si e timpul sa redecoram locul nostru de joaca, curtea 🙂

Alee terapeutica, te vrem, venim! 🙂

Dintotdeauna mi-a placut sa merg desculta, imi da un sentiment confortabil si emotii pozitive.

Mici si mari, impreuna, ne-am pus pe treaba. Cu echipamente de protectie – casti de motociclisti, manusile lui Spiderman, condurii domnisoarei Dorothy(~Vrajitorul din Oz~), uneltele si instrumentele doctorului Parnassus, fler si buna voia, am purces la treaba. Muzica si dansul sunt parte integranta din decor, ce credeti!

 

Alee noua, copaci de vopsit, crengi de taiat, flori de plantat si arome de incercat…provocare, nu alta, nu?

 

Unde-s multi, puterea creste!… doar impreuna stim sa obtinem rezultate wow, iar procesul, joaca si desfasurarea ~actiunii~, respectiv activitatii, este unul deloc sinuos, ci creativ, plin de imaginatie, cantece si miscare de bun augur. Un exemplu pentru noua generatie, nu? Mici si mari, legati prin intelegere, armonie si  joc.

Echipamente de protectie haioase, imbracaminte de protectiepantofi de protectie adecvati varstei interioare, principiilor jocului, atitudinii si zambetelor, pentru o activitate relaxanta si destresanta, cu si pentru copii mici si mari(copiii din noi).

Dis-de-dimineata, de la primul cantec al cocosului si primele semne ale greierilor printre ierburi, am pornit in aventura. Flori mai mici, mai mari, cu spini sau fara, vopsele viu colorate pentru trunchiurile copacilor(de identificat familiile de arbori), leagane, balansoare, tobogane cu si fara apa, aleea terapeutica si sezlongurile, aranjate-n cerc, ca-ntr-o sezatoare dansanta, toate asteptandu-si partea intr-o activitate ALTFEL, educatie in aer liber, prin joc si comunicare eficienta, bazate pe atitudine si aptitudine, individuala si-n echipa. 🙂

Bineinteles, starea de bine a fost insotita de-un mic dejun copios(elixirul prieteniei vesnice, a frumusetii din ochii privitorului, a incantarii dintre si printre participanti, painea bunatatii, untul alinarii, gemul dulcetii din vorbe, inima si privire, laptele/ceaiul care ne incalzeste dincolo de inimi-minti-suflete.

A fost o zi de poveste, o zi de luat aminte, o vacanta a prieteniei si-a socializarii, mai mult decat cauza si efect…o zi ce v-o dorim si voua, tuturor, cu mic, cu mare!

alee

 

Sanatate, iubire, joc si armonie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)