Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Se caută blogger ambasador ZorileStore.ro!

ZorileStore      ”A venit iarna, acoperă-mi inima cu ceva!”…așa sună versurile unui cântec interpretat de Nicu Alifantis, o piesă dragă sufletului meu, exceptând conjunctura de acum: zăpada din plin!…

Mi-e dor de mireasma copacilor în floare, mi-e dor de razele soarelui ce-mi încălzeau obrajii, mi-e dor de astenia de primăvară!…Mi-e dor de shopping!!! Dar nu-mi place frigul, nu-mi place gerul, ce-mi sfichiuiește obrajii, tocmai pentru asta stau la talpa casei(cum se spune-n dialect moldovenesc), la gura șemineului și ”colind” magazinele online.  Navigând, cutreierând, am descoperit un magazin online de încălțăminte, îmbrăcăminte, accesorii, branduri,  pe gustul  meu, complet,  cu marfă diversificată, idei de prezentare inedite … ba chiar și numele-mi dă o stare de bine – ZorileStore.ro.

Mai mult,  astăzi, fiind ziua de naștere a soțului meu, am zăbovit ceva mai mult la articolele de încălțăminte bărbătești, din  cadrul ”Categoriei de primăvară”, o pereche de șlapi(mărimea 42…jinduită mărime, dar în stoc, ceea ce mi-a confirmat calitatea magazinului),  pentru vremuri la care visăm…vara, vacanțe…,  șlapi care mi-au încântat ochiul și buzunarul, prin stil și eleganță. PAPUCI RIDER  pentru bărbați

slapi

zorilestoreStrategic și plăcut pentru comunitatea bloggerilor și nu numai, mi-a plăcut campania  inițiată și promovată de magazinul online ZorileStore.ro…

Dragilor, o campanie de bun augur își deschide ”porțile” pentru noi toți! Magazinul online ZorileStore.ro vine în întâmpinarea noastră cu o nouă campanie, o nouă competiție – ambasadori ZorileStore.ro.

Cu această ocazie, îmi  exprim și anunț, , cu permisiunea și aportul dumneavoastră, dorința de participare la Competiția ”Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro”. 

Completez, spunându-vă că puteți participa la această campanie, dacă aveți un blog de minim 3 luni vechime și ați scris măcar 10 articole până la inițierea campaniei mai sus menționate. Scrieți  un articol, promovați campania și deveniți ”Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro.

E o onoare pentru mine participarea la această campanie, salut inițiativa echipei ZorileStore.ro și le doresc  toate cele bune!

Un gând bun, un zâmbet din inimă și-o vorbă pe măsură de pe meleaguri nemțene, de la poalele  Ceahlăului.

 

March 27, 2013 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)