Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Semnele luminoase și farmacia inimii…

Dintotdeauna m-au fascinat semnalele luminoase, viu colorate, bannerele care transmiteau fel de fel de mesaje, foto sau text,  inserandu-ti variante optime, ghidandu-ti pasii, purtandu-i la destinatie.

Lumini, luminite, culori, firme luminoasearanjate strategic in fata locului de vazut, in sprijinul comunitatii si pentru destresarea oamenilor din comunitate.

 

Asa incepe povestea noastra…

Un sfarsit de saptamana, o dupa-amiaza de vineri ca multe altele, cu oboseala de peste saptamana si cu vise pentru weekend…Ad-hoc, am hotarat sa mergem la Praid. Un loc minunat, unde natura-ti da binete, ca-i dimineata, ca-i seara, in orice moment al zilei.Zis si facut! Ne-am imbarcat toata familia in masina si-am pornit in excursie. Muzica, veselie, voie buna, sofat cu atentie si la drum! Am ajuns in frumoasa localitate Praid, ne-am cazat intr-o rustica pensiune de barne si-am pornit la explorat, incepand, bineinteles, cu salina si locurile aferente, bucurandu-ne de frumusetea locurilor.

Salina din Praid ne-a bucurat privirile, simturile si ne-a relaxat plamanii. Loc de joaca pentru copii, relaxare pentru parinti, un loc de recomandat pentru sanatate si relaxare.

Seara, dupa vizita la Salina, aproximativ ora 20:00,  dupa cina copioasa de la pensiune, ne-am hotarat sa ne relaxam la un ceai fierbinte. Am pornit in noapte, o seara instelata, in cautarea unui loc dragut, unde sa asculti muzica, sa savurezi un ceai delicios si sa inchei ziua intr-o relaxare totala. Am cautat, am haladuit in lung si-n lat, ne-am facut plimbarea necesara, dupa o cina savurata cu patos…, dar ceainaria  dorita, nici ca se vedea…Eram hotarati sa renuntam cand am vazut niste panouri luminoase, care te-mbiau sa te apropii…Erau departe, foarte departe, eram obositi, dar ceva ne atragea ca un magnet spre acele panouri cu leduri, invitandu-ne sa fim parte integranta din jocul culorilor care se intrepatrundeau ca un mozaic, delectandu-ti privirea si mintea, acaparandu-te cu totul… Cu cat ne apropiam, realizam ca ceea ce vedeam era, de fapt,  semnul unei cruci de farmacie, intr-un joc mirific al culorilor si led-urilor. Dezamagiti?!Nicidecum! Nici nu va imaginati ca-n spatele acelei cruci de farmacie, dupa acea farmacie, la 10 pasi era o ceainarie, o vintage ceainarie, pe gustul nostru, ba mai mult decat speram! Ciudat, nu?! Ceainaria cautata luminata, indemnati spre ea de catre o cruce de farmacie!  Intortocheate sunt caile vietii, nu?!…de la simplu la complex…

farmacie

Da, da, nu vom uita niciodata de crucea de farmacie care ne-a indicat locul dorit, de ceainaria aratata de semnalul luminos al unei cruci de farmacii! O vom tine minte drept panouri luminoase si farmacia inimii!

 

November 25, 2013 This post was written by Categories: Colaborări Tagged with:
2 comments

2 Responses to “Semnele luminoase și farmacia inimii…”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)