Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Șezătoarea micilor și marilor cititori

P1020090P1020089P1020088P1020086P1020085P1020084P1020079P1020078P1020077Ne place să interacționăm, ne place să citim, ne place să zâmbim, dar suntem prea  ”grijulii” …pentru a le menționa!…

Ne plac zâmbetele, dar suntem prea zgârciți pentru a le oferi, ne plac vorbele frumoase, dar prea atenți la silogisme, ne  plac cărțile, îndeosebi cele de aventură, pentru că ne e de-ajuns să călătorim cu mintea…ne  plac plăcerile mai mult sau mai puțin vinovate! Da, ne plac șezătorile, în format clasic! Carte, muzică și voie bună! Ne place simplitatea, nu”ștaiful”!  Ne place să diversificăm, dar în modul nostru!

E important că avem plăceri care ajută dezvoltarea personală, care contribuie la  formarea nucleului, pune bazele și asigură o continuitate. E foarte bine că multe dintre plăceri sunt constructive!

Ieri, micii cititori ai Clubul nostru de lectură au interacționat nu numai între ei foarte bine, ci și cu adulții, invitați la întâlnire. Membri ai Asociației SensCivic,  auzind de activitatea noastră, au fost plăcut impresionați și-au dorit să participe activ, curioși să vadă și s-audă cum se desfășoară activitățile unui Club de lectură pentru copii. Au interacționat, de fapt, au devenit ușor, ușor parte integrantă din activitate, făcând echipă, completându-se exemplar cu membrii Clubului.

…De menționat că unii dintre membrii asociației, prezenți la activitatea noastră,  sunt profesori, învățători, mentori ai altor grupuri de copii….Mentoratul în altă manieră,  ALTFEL!

Copiii s-au simțit foarte bine, n-au avut trac, au fost creativi, amuzanți, interactivi și plăcut impresionați de prezența cadrelor didactice!

…Copil, copilărie, activități, înafara mediului școlar, de bun augur și cu rezultate pe termen lung, pe sinuosul și mirificul  drum al vieții de zi cu zi…

 

June 6, 2013 This post was written by Categories: CLUBUL DE LECTURA No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)