Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Șezătoarea muzicală a sufletului meu….

E sâmbătă seara, o vreme cenușie, o toamnă târzie,  sunt apatică, fără zâmbet, dar cu o dorință de frumos, bine și muzică…da, muzică multă…  Așa era, asta eram, dar la polul opus, cineva mi-a deschis imediat ochii, sufletul și inima. A fost suficient s-aduc aminte,  ca fecioră-miu, pasionat de muzică și dans, să  aducă cât mai multe instrumente muzicale, din dotare, implicit  pe cele de la naftalină, a instalat acustica și-a venit de la sine următoarea mișcare.  O serată muzicală, o seară așa cum aveam pe vremuri, alături și împreună cu mama, sora mea, matușa și-o prietenă, serile fetelor…încântatoare, cu multă voie bună, zâmbete și frumusețe-n jurul nostru… Da, un rememeber și numai, educație muzicală, puterea exemplului, dezvoltare personală…prin atitudine, mișcare, gestică, mesaje subliminale și limbajul trupului. Frumos, nu? Spiritul hrănit prin comunicare, muzică și zâmbet, face diferența! Educația non-formală prin muzică e de bun augur, inspiră, împletind într-un mod eficient cognitivul cu emoționalul. Inteligența prin note muzicală,  instrumentație competitivă, educația inteligenței prin intermediul muzicii…

Veți zâmbi, nu eram la un concert, nu eram mulți, doar noi 3 – soțul, fiul și subsemnata, dar eram euforici de-atâta bine, cântam, sunam și ne bucuram de momentul în sine. Aveam o instrumentație, de-ar fi zis cei din exterior că dăm un concert, nu alta! Aveam un subwoofer, ”instrumentul” de suflet al soțului meu, un amplificator, 2 microfoane profi, o chitară, o vioară și 3 voci din toți rărunchii.

 

O seară minunată, o noapte pe măsură, de repetat! Șezătoarea sufletului care îmbogățește omul, prin formă și conținut 🙂  Instrumente de excepție, instrumente achiziționate pe măsura evoluției,  pasiunii și afinităților, instrumente care confirmă și întregesc atmosfera serilor de poveste muzicală.

Săptămâna viitoare mărim gașca, împărtășind această frumoasă experiență și cu prietenii. Da, va urma o noapte magică, sunt convinsă, o noapte a mirajelor terestre! Și, bineînțeles, cei care se vor alătura, vor aduce instrumentația necesară – auxiliara compatibilă –  unui grup muzical în formare, dar strong( atitudine, respect,iubirea muzicii, prietenie, calitate și zâmbet)..va fi un toboșar cu propria-i baterie, va fi un alt chitarist cu chitara-i electronică și-un cimpoi(nu v-ați fi așteptat, nu?!).

 

Dacă vă plac șezătorile muzicale, aveți instrumentele de suflet la purtător,  sunteți invitații noștri! Unde-s mulți, puterea crește!

Vă așteptăm în gașca noastră!

 

Sănătate, iubire, armonie!

October 21, 2013 This post was written by Categories: Colaborări Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)