Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Smartphone Allview A5 DUO o nouă alegere

Tinerețea, bat-o vina!  Tehnologie, smartphone, tablete, totul sincronizat la maxim pentru un confort sporit, informații prompte și atitudine.

Astăzi, 20.08.2013, într-o frumoasă zi de marți,  în Brașov,  producătorul autohton Allview  din industria IT&C inaugurează un smartphone dedicat cu precădere tinerilor.

Acesta va înlocui modelul Allview  P5 Mini, remarcându-se diferențiat.

Tinerii constituie un segment important pentru piaţa de smartphone-uri, fiind mereu la curent cu noile tehnologii. Succesul de care s-a bucurat modelul P5 Mini, un telefon creat special pentru ei, ne-a inspirat să dezvoltăm un nou smartphone, care să le ofere şi mai multe avantaje, la un preţ accesibil.  Dotat cu toate funcţiile necesare pentru a naviga rapid pe internet, a rula cele mai noi jocuri, a viziona clipuri şi a asculta muzică, noul telefon A5 Duo este soluţia ideală pentru cei care îşi doresc un telefon echipat pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 

allview2

Allview a uimit pentru a nu știu a câta oară, punând la dispoziție un smartphone de toată frumusețe!Un telefon echipat pentru divertisment, cu un design chic și altfel. Allview A5 Duo este un telefon dual SIM destinat în special tinerilor și celor care vor să se bucure de oportunitățile  oferite de un smartphone,  la un preț accesibil. Dotat cu un procesor Dual Core de 1,2 GHz, display generos de 4” cu o rezoluție de 480×800 px, procesor grafic Mali 400 și funcții utile datorate celui mai nou sistem de operare, Android 4.2.2 Jelly Bean.Bateria telefonului rezistă până la 8 ore,  în condiții de funcționare continuă, până la 10 ore în convorbire sau 10 zile în stand-by. Memoria flash de 4GB este suficientă pentru aplicațiile tale favorite și  prin adăugarea unui card microSD de până la 32 GB spațiul de stocare pentru imaginile, filmele și muzica ta preferată îți va fi asigurat. La toate acestea am adăugat un procesor grafic Mali400 și astfel jocurile și aplicațiile tale favorite rulează mai fluent.

Camera foto de 3,2 MP devine partenerul tău, atât în vacanțe,  cât și în viața de zi cu zi. Funcția de detectare facială  nu te lasă să ratezi niciun zâmbet. în plus, ai ocazia să îți uimești prietenii cu fotografiile panoramice capturate cu telefonul, atât în format orizontal,  cât și vertical. allview

allview2îți pune la dispoziție multe dintre aplicațiile de social media(Yahoo Messenger, Facebook, Skype, Twitter și pentru a-i vedea ai funcția de Video Call.

Muzica e compania cotidianului, datorită amplificatorului Yamaha și- a căștilor incluse în preț.

Încearcă aplicațiile și ieși din monotonie!

Un telefon care îmbină utilul cu plăcutul, conferind credibilitate, tehnologic vorbind.

Vi-l recomand cu căldură!

August 20, 2013 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)