Smartphone-ul care te inspiră

Nu am fost niciodată pasionată de tehnologie, mai ales de telefonie, dar…tot timpul apare în viața noastră un dar, nu?!…acest smartpshone, allview X1 Soul mi-a ajuns la inimă! Are acel ceva ce-ți pune inima pe jar! Înafara unui design aparte, funcțiile m-au fascinat, multitudinea de avantaje, care completează minunat statutul și statusul acestei bijuterii.

Design unibody, display japonez JDI IPS full HD, camera foto principală de 13 MP, camera secundară de 5 MP cu funcții inteligente,  2 GB memorie RAM, 32 GB memorie flash, amplificator audio Yamaha, sunet prin căști optimizat prin sistemul DTS, Gesture Control. Îți vine să crezi că toate acestea se află într-un singur telefon?

X1 Soul - Poza Profil_500x500

 

 

X1 Soul are o grosime de numai 7,9 mm, iar carcasa cu design unibody îi oferă un plus de suplețe și eleganță. Greutatea de numai 129,4 grame îl face ușor de manevrat și transportat.

Procesorul Quad Core de 1,5 Ghz susținut de memoria RAM de 2GB si soluția grafica PowerVR SGX544 iti oferă viteza necesară procesării tuturor informațiilor și o performanță grafică uimitoare, totul cu un consum redus de energie. Astfel, te poți bucura de cele mai noi și captivante jocuri 3D, care rulează cursiv și rapid. Memoria Flash de 32 GB îți oferă spațiul necesar pentru a stoca toate documentele importante pentru tine: fotografiile la care ții, filmele preferate și melodiile pe care îți face plăcere sa le asculți.

Lasă-te surprins de camera performantă de 13 MP și de funcțiile suprinzătoare pe care ți le pune la dispoziție. Partea frontală a telefonului dispune de o cameră secundară de 5 MP, cu ajutorul căreia convorbirile video devin o plăcere și care facilitează realizarea de autoportrete reușite.

suction holder landscape lenght 960

Plăcut surprinsă de funcțiile din ce în ce mai ingenioase ale acestui accesoriu feminin și masculin:

Air Gesture

Smart answer: poți răspunde sau poți refuza un apel mișcând mâna în sus sau în jos deasupra ecranului, pentru momentele în care nu poți atinge telefonul cu mâinile.

Pauza inteligentă: Un video se oprește atunci când dispozitivul detectează că privirea ta nu mai este îndreptată către ecran.

Vizualizare imagini: Poți trece de la o imagine la alta mișcând mâna deasupra ecranului în dreapta sau în stânga, fără a-l atinge.

Guest mode: dacă iți partajezi telefonul cu alți utilizatori, funcția îți permite să realizezi un ecran Home pentru invitat. Aici sunt afișate numai aplicațiile a căror utilizare este permisă și altcuiva. Îți poți seta un wallpaper diferit pentru fiecare mod în parte.

Personalizare deblocare ecran: poți proteja telefonul împotriva utilizării neautorizate prin crearea unui model personal de deblocare a ecranului sau prin comandă vocală.

Surprizele nu  se opresc aici:  smartphone-ul vine la pachet cu un suport cu ventuză, cu ajutorul căruia îl poți fixa pe orice suprafață și astfel vei putea urmări comod un film, vei face browsing și vei vorbi cu prietenii prin video call. De asemenea, în pachet vei găsi o pereche de căști cu design modern.

 

Repet, nu am iubit tehnologia, dar astăzi o ador! Vă recomand cu căldură acest ”dispozitiv” pentru cotidian și nu numai…Dacă iubiți muzica, amplificatorul e cheia pentru Dvs.!

 

O zi de poveste!

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)