Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Spatii comerciale si idei pentru comunitate

Cauti spatii comerciale pe care sa le compartimentezi dupa bunul plac? Novum Invest te ajuta

Ai o afacere si vrei sa ii gasesti un nou sediu? Nu mai esti multumit de vechiul spatiu pe care il foloseai inainte si iti doresti ca de acum sa iti desfasori activitatea profesionala intr-un cadru modern si elegant? Atunci e timpul sa te muti in unul dintre cele mai moderne spatii comerciale din Bucuresti, pus la dispozitie de dezvoltatorul imobiliar Novum Invest.

Fii mai usor de localizat de clienti si alege un spatiu pe care sa il amenajezi exact dupa specificul afacerii tale, fara niciun efort

Iti doresti un spatiu comercial ferit de aglomeratia orasului sau intr-o zona centrala a Bucurestiului? Cu Novum Invest ai sansa de a alege locatia preferata

Novum Invest, prin multitudinea de proiecte demarate in domeniul imobiliar, isi doreste sa multumeasca un numar cat se poate de mare de clienti si sa raspunda tuturor nevoilor lor. Dintre principalele dorinte pe care Novum Invest o ia in considerare este locatia cat mai buna a spatiilor comerciale puse la dispozitie. Astfel, indiferent ca ai o afacere in domeniul farmaceutic sau un showroom de cosmetice, de exemplu, Novum Invest te ajuta sa fii vizibil, iar clientul sa te gaseasca imediat.

Asadar, in functie de preferintele in materie de locatie, ai posibilitatea de a alege un spatiu comercial in Prelungirea Ghencea sau in Nerva Traian, in cadrul ansamblurilor rezidentiale pe care dezvoltatorul imobiliar le detine. Aici, te vei bucura de spatii generoase, compartimentate la alegere si cu finisaje moderne, astfel incat sa beneficiezi de o atmosfera de lucru pe cat se poate de placuta.

Sunt spatiile comerciale destul de extinse pentru birouri sau supermarketuri?

Novum Invest, prin activitatea sa, reuseste sa multumeasca si cele mai exigente cerinte ale clientilor sai. Fiindca specificul afacerilor este foarte diferit, si suprafata spatiilor comerciale puse la dispozitie de dezvoltatorul imobiliar are dimensiuni variate. In cazul in care vrei sa amenajezi viitoare birouri sau un supermarket cu produse cat mai diversificate, Novum Invest iti pune la dispozitie spatii comerciale intre 98 si 811 mp.

Daca iti doresti ca spatiul cumparat sau inchiriat de la Novum Invest sa ramana de tip open space, trebuie doar sa ii anunti pe reprezentantii dezvoltatorului. In cazul in care doresti compartimentarea lui, trebuie doar sa specifici acest lucru, iar dezvoltatorul imobiliar va avea grija sa amenajeze spatiul comercial exact cum iti doresti.?Dezvolta-ti afacerea odata cu un nou sediu mai elegant si mai spatios!
spatii comerciale novum invest

June 28, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)