Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Superwoman și Superman

Un studiu făcut de GfK –  (Gesellschaft für Konsumforschung, Societate pentru Cercetarea Consumului) , o companie de cercetare de piață din Germania, înființată în anul 1934 – arată că femeile și bărbații vor comunicare, conduită și responsabilitate,  sentimente,  tandrețe,  inteligență cognitivă și emoțională, siguranță financiară, vor totul!

“In comparatie cu studiile pe care le-am realizat in deceniile anterioare, putem stabili ca atitudinile fundamentale s-au schimbat dramatic. Dar, cand vine vorba de a pune lucrurile in practica in viata de zi cu zi, atat barbatii cat si femeile continua sa aiba dificultati”, spune Directorul Departamentului GfK de Cercetare Sociala si Organizationala, Angelika Kofler.

superwoman1Majoritatea bărbaților își doresc ca femeile lor să fie sensibile, tandre, calde, inteligente(98%), să știe să gătească bine(93%), să iubească copiii și să li se dedice cât mai mult,  să fie loiale, atractive(95%). Comparativ, mai puțini bărbați își doresc ca femeia să fie independentă(86%), înstărită(72%), să meargă la serviciu(80%), chiar dacă mulți preferă ca femeia de azi să le facă și să le aibă pe toate(Super woman).

E o mare” realizare” să fii și mare gospodină și  business woman, nu?!…

rolul femeii

 

 

Bărbații din viața noastră, bărbatul de azi dorește o împletire a femeii tradiționale cu femeia modernă, scoase din ecuație rigiditatea și timpul alocat afacerilor. Cu alte cuvinte, bărbații doresc o Superwoman, cu capul pe umeri, o mină de aur și o zână bună….
Să nu ne facem probleme, nu suntem mai prejos, doamnelor și domnișoarelor!superman
Superwomen îsi doresc Supermen… femeile se asteaptă ca bărbatul sa fie angajat (97%), de succes (96%), inteligent (93%), loial (92%) și independent (89%), și, în plus, tandru (87%) și sensibil (81%). La fel de multe femei (81%) ar dori, de asemenea, ca bărbații lor să aibă o situație materială sigură. Comparativ, este mai puțin important pentru femei ca bărbații să arate bine (79%) sau să fie capabili să găteasca bine (69%). Și totuși, femeile caută încă, în primul rând, clasicul bărbat care asigura traiul, asociat cu multă inteligență emoțională. Bărbații trebuie să se potrivească profilului tradițional, având în plus câteva elemente…pentru completarea puzzle-ului…
rolulbarbatului

Sufletul pereche sau Superman/Superwoman?!…
Pragmatism și idealism, paralelismul fără echivoc…
Vă doresc o zi minunată, alături de cei dragi!

June 26, 2013 This post was written by Categories: COMUNICARE SI NU NUMAI... Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)