Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Talciocul mămicilor

Am participat de câteva ori la garage sale. E un loc unde se-ntâlnesc cei care vând, cumnpără sau fac schimb. De data asta, un loc rezervat mpmicilor și celor mici, produsele fiind cele pentru copii, cu precădere.

Ce căutam, de fapt?! Saltele pentru copii și mai ales…saltele ortopedice. Nu voiam să achiziționez una din magazin, ci second hand, dat fiind că ei, cei mici, cresc foarte repede, ajungând foarte repede în punctul de a nu le folosi prea mult timp. 🙂

Bineînțeles, mi-am exprimat intenția online, după care am făcut o ”strigare” și la fața locului. Printre multe altele, care mai de care mai sofisticate sau nu prea, am găsit și mămica care vindea o saltea ortopedică pentru un pătuț, pentru un copil de 1 an. M-a fascinat culoarea saltelei, un roz pur, zâmbitor, care-ți aducea zâmbetul pe buze; o culoare fascinantă, ce te îndemna la frumos și bine!

Nu-i deloc ușor să ac hiziționezi un produs pentru copii, la un preț bun, calitativ, neuzat; un produs de clasă la un preț accesibil, asta e talciocul, asta înseamnă un garage sale.

Poți vinde, cumpăra, schimba, în funcție de ce anume dorești. Exprimi și aștepți rezultatele!

Saltele pentru pat, pentru copii, de-obicei, reprezintă un lux, în sensul că nu se găsesc mereu și mărimea nu-i de fiecare dată cea mai potrivită.

De data asta, am reușit: salteaua a fost ortopedică, pentru un copil mic.

Talciocul ne-a motivat să alegem, să triem și să oferim și să primim alternative. Înseamnă socializare, interacțiune și achiziții de bun augur, pentru toată lumea!

salterra

Talciocurile de acet fel sunt bune pentru că ajută să economisești, să socializezi, să fii ceva mai diferit într-un cotidian alert, obișnuit și plin de suspiciune!

Veni, vidi, vici!

Am venit, am văzut, am ales! Am achiziționat un produs care-n mod normal m-ar fi costat triplu. 🙂

Sănătate, iubire, armonie!

 

April 5, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)