Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Tehnologia, bat-o vina!…

Tehnologia este un pas important – știm foarte bine – în istoria omenirii…Unii menționează a fi un surogat, alții o numesc ”mană cerească”, alții preiau și merg mai departe…Tu din ce categorie faci parte?!…Eu, una, am nevoie de acest instrument, îmi e necesar în ale cunoașterii, plus că pot accesa date și informații oriunde, oricând.

Zilele astea, în timp ce navigam pe internet, în căutarea unei tablete (cunoaștere+ergonomie), mi-a ”picat” privirea pe  câteva exemplare de tablete de la Allview. Fiind atentă la detalii, de felul meu,  am început căutările, studiind minuțios – avantaje/dezavantaje, pro și contra.

Tableta Allview Viva Q8 are un design super-slim, atrăgător, care-ți îmbie simțurile (vizual, tactil). Q8Completează designul printr-o tehnologie de ultimă generație,  un procesor Quad Core de 1GHz, ecran IPS LCD de 7,9”, cameră foto de 5 MP Autofocus, conexiune wireless și cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

Da, completează și împlinește exigențele celui mai pasionat tehnologie, combinând într-un mod avantajos utilul cu plăcutul.

Tableta Allview Viva Q7, sora mai mică a celebrei Viva Q8, este perfectă, la rândul ei! Un design ultra thin (7.5 mm),  viteză remarcabilă, display luminos, grafică și funcții pe măsură Q7datorită celui mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean 4.2.2.  Un procesor Quad Core ce rulează la o frecvență de 1 GHz, face față cu ușurință tuturor nevoilor tale de browsing si multitasking. Datorita procesorului grafic Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee, vei putea activa simplu și ușor  jocuri 3D sau fișiere multimedia. Memoria RAM de 1GB  îti oferă viteza necesară procesarii tuturor datelor, iar memoria flash de 8 GB (extensibilă până la 32 prin microSD card) îți asigură spațiul de stocare necesar.

Viva Q8 și Viva Q7  îți pun la dispoziție un sistem de operare Android  într-o continuă evoluție;  o gamă complexă de peste 100 de accesorii; o întreaga echipă de suport îți stă la dispoziție; cu sistemul inteligent de gestionare a solicitărilor, întregul proces este simplificat, iar cererea ta va fi soluționată.

Eu, una, m-am convins, voi achiziționa o tableta Allview Viva Q8 sau Viva Q7. Rămâne să decid care dintre ele va deține ”formula câștigătoare”!

Vă doresc spor la achiziții și la navigat!

 

July 28, 2013 This post was written by Categories: Colaborări Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)