Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Un antimucegai…împotriva contextului nefavorabil

Pereti umezi si miros permanent de igrasie? O solutie antimucegai cu efecte imediate te scapa de toate aceste griji

Traiul la bloc poate fi adesea destul de dificil. Pe langa vesnicile probleme cauzate de vecini, oprirea apei, zgomotele vecinului de la 2 care isi renoveaza apartamentul, peretii umezi si proasta izolatie a peretilor poate fi una dintre cele mai frecvente probleme si cu care oricine s-a confruntat pana acum. Mucegaiul este primul semn ca intr-o incapere exista un grad mare de umiditate si ca masurile de prevenire a aparitiei mucegaiului trebuie sa fie imediate. Renunta la mijloacele de curatat folosite pana acum si indeparteaza orice strat de igrasie cu o solutie antimucegai cu efect rapid.

Mucegaiul, un real pericol pentru sanatate

Daca pana acum ai ignorat aparitia mucegaiului pe peretii din casa ta, afla ca aceste ciuperci pot fi extrem de daunatoare sanatatii tale si un real pericol daca nu iei masuri imediate de indepartare a acestora. De exemplu, bacteriile care sunt prezente in mucegaiul de pe perete pot cauza iritatii ale pielii, mancarimi, alergii pentru persoanele mai sensibile, dar pot fi si o posibila cauza pentru aparitia si agravarea astmului. Mai mult decat atat, daca nu inlaturati imediat urmele de igrasie de pe peretii incaperii in care va petreceti o mare parte din timp, sunteti foarte expusi eliberarii unor toxine din mucegai, care pot afecta sistemul nervos si care duc la aparitia oboselii si a problemelor de memorie. De asemenea, daca va confruntati cu anumite probleme articulare si musculare, tulburari neurocognitive si boli renale, o cauza ar putea fi expunerea la vaporii toxici pe care ii emana mucegaiul.

Scapa de igrasie intr-un timp cat mai scurt si foloseste o solutie antimucegai cu efect rapid

Daca ai tot incercat solutii luate din popor si ale caror eficienta s-a dovedit a fi doar un mit, mai bine apeleaza la un magazin de specialitate, de unde sa cumperi solutii antimucegai eficiente si care isi fac efectul pe loc. Daca esti in cautarea celor mai eficiente metode de indepartare a mucegaiului, intra in magazinul online Dacris 94 si cumpara de acolo o solutie antimucegai eficienta, cu ajutorul careia sa cureti si cele mai persistente urme de mucegai. Investeste, in primul rand, in sanatatea ta si a familiei, apoi pastreaza spatiile din casa ta cat mai curate si mai igienice.

La Dacris 94, vei gasi solutii antimucegai pe baza de clor, recomandate atat pentru spatiul interior, cat si pentru cel exterior. Chiar daca mucegaiul este prezent in bucatarie, in baie sau in camerele caminului tau sau a spatiului comercial pe care il detii, spray-ul antimucegai din magazinul de specialitate Dacris 94 curata petele si rezidurile de pe aproape orice tip de suprafata, fie ea de ceramica, plastic, sticla, portelan sau vopsea lavabila. Mai mult decat atat, chiar si in zonele cel mai greu accesibile, cum sunt spatiile dintre bucatile de gresie si faianta, solutiile antimucegai de la Dacris 94 curata chiar si depunerile de pe cazi, chiuvete si rosturile de la faianta.

Scapati de grija mucegaiului atat de persistent si de nociv pentru sanatatea voastra imediat, simplu si fara prea mult efort cu solutiile rapide contra mucegaiului de la Dacris 94.

antimucegai

June 15, 2015 This post was written by Categories: ColaborăriUncategorized No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)