Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Un Opel Corsa C…o alternativă, o oportunitate?!

Ai un Opel Corsa C? Afla de aici care sunt piesele auto afectate cel mai frecvent in perioada de vara!

Ei bine, a venit vara! Daca pentru tine perioada caniculara este momentul in care simti ca nu poti face fata zilelor toride, afla ca si masina sufera extrem de mult, mai ales daca este vorba despre un Opel Corsa C. Desi este un automobil performant, Opelul Corsa C este sensibil si pretentios in materie de piese auto, mai ales in perioada de vara, atunci cand toata caldura emanata de soare va avea efecte adverse asupra franelor si a suspensiilor. Anotimpul de vara este cel mai mare dusman al acestui tip de masina, astfel ca aceste piese auto pot ceda in doi timpi si trei miscari! Poti evita aceasta potentiala problema? Cu siguranta, da!

Ce trebuie sa faci pentru a evita ca piesele Opel-ului Corsa sa nu fie afectate in anotimpul de vara?

Anotimpul de vara este dusmanului principal al masinii tale, mai ales daca aceasta este produsa de brandul Opel Astra! De cele mai multe ori, soarele dauneaza cel mai mult, iar acest lucru se va observa in momentul in care piesele auto incep sa cedeze. Problemele vor surveni in momentul in care automobilul este plasat intr-o zona in care soarele activeaza cu putere, iar temperatura din interior va depasi valoarea ambientala de 50 de grade. Acest lucru se intampla frecvent, mai ales daca iti lasi masina parcata la soare, tocmai de aceea principala modalitatea de a evita sa-ti bagi Opelul Corsa in service este sa parchezi automobilul fie intr-o zona cu umbra, fie intr-un garaj racoros. Daca nu vei realiza acest lucru si iti vei lasa masina in bataia soarelui, atunci bugetul tau va avea de suferit, piesele auto afectate fiind extrem de importante pentru functionarea optima a Opelului Corsa pe care il conduci!

Franele si suspensiile sunt piese auto extrem de importante, iar in lipsa lor masina nu poate fi in totalitate functionabila. De exemplu, sistemul de franare al Opelului Corsca C este extrem de sensibil pe perioada de vara, astfel ca soarele puternic poate conduce catre cedarea furtunelor de frana. Acestea se degradeaza in momentul in care temperature este ridicata, iar nivelul de dilatare al cauciucului ajunge la capacitatea maxima. In plus, daca aceste piese auto sunt utilizate de ceva vreme, cu siguranta ele vor ceda, mai ales ca vara aceasta se anunta caniculara! Suspensiile sunt piesele auto foarte sensibile ale Opel-ului Corsa C, iar in acest sens, cel mai mare risc ca ele sa cedeze, se regaseste in momentul in care temperatura din termometre este destul de ridicata. Camerele amortizorului se vor etanseiza, astfel incat suspensiile nu isi vor mai gasi eficienta, iar rezolvarea problemei se va face doar cu ajutorul inlocuirii acestor piese auto!

Daca te confrunti cu aceasta problema sau daca ai constatat faptul ca cele doua tipuri de piese auto ale Opelului Corsa sunt invechite si pot suferi daune in aceast sezon cald, vino in magazinul online Revizieopel.ro pentru a cumpara la cele mai bune oferte de pret cele mai calitative piese pentru masina ta!

opel corsa c

June 15, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)