Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Vise plăcute, puiuț!

Materialele din care sunt confectionate patuturile pot fi toxice. De ce e mai bine sa alegi un patut din lemn Mos Ene pentru sanatatea celui mic?
Foarte multe dintre patuturile conventioanele sunt confectionate din materiale care pot fi nocive pentru cel mic, mai ales fiindca, in primii ani de viata, cei mici pot fi foarte sensibili la unele substante, precum vopselurile. De aceea, inainte sa alegeti modelul final de accesoriu pentru dormit, aveti grija sa consultati cu atentie tipul de material folosit, astfel incat sa fiti sigur ca sanatatea celui mic va fi protejata.

Paturile din lemn sunt cea mai buna si la indemana solutie pentru ca voi, parintii, sa ii oferiti celui mic un accesoriu de dormit fara efecte negative asupra sanatatii. Iata si de ce!

Aerul din camera bebelusului poate contine 300 de chimicale. Care este substanta toxica in cazul patuturilor?

Cercetatorii au demonstrat ca in urma mobilarii camerei celui mic, in aer, pot aparea diferiti compusi chimici, care pot dauna grav sanatatii prichindelului. Pe langa mobila, si patuturile contribuie la acest proces, prin vopselurile lor sau accesoriile confectionate din materiale toxice. Cea mai raspandita astfel de substanta este formaldehida, un foarte cunoscut carcinogen si provocator de astm. Aceasta substanta este folosita mai ales in procesul de presare a lemnului din care este confectionat patutul.

Pentru a evita orice substanta daunatoare celui mic, mai bine va orientati spre niste patuturi din lemn masiv, care au avut timp sa se aeriseasca si care primesc de la producator si organele avizate garantia calitatii.

patuturi din lemn babyneeds

Patutul din lemn Mos Ene este confectionat fara adezivi si vopseluri toxice

Se spune ca atunci cand vreti sa fiti siguri ca patutul pe care il cumparati nu are efecte nocive asupra sanatatii celui mic, cel mai bine este sa va orientati spre patuturi din lemn masiv, cele care ascund cei mai putin agenti toxici. De exemplu, patutul din lemn Mos Ene, din magazinul online Babyneeds, este mesterit manual, dintr-un tip de lemn foarte atent ales. Iar pentru ansamblarea lui, au fost folositi adezivi fara substante toxice, astfel incat aerul din camera sa fie perfect curat. Fiindca cei mici au tendinta de a ?gusta? din tot ce le iese in cale, cu patuturile din lemn Mos Ene nu trebuie sa va faceti griji, asta pentru ca vopseaua folosita pentru colorarea lor este pe baza de apa, deci nu contine nicio substanta nociva.

Pe langa faptul ca optand pentru un patut din lemn, il veti folosi o perioada de timp indelungata, sunteti siguri ca cel mic va respira un aer curat, lipsit de vapori toxici si va dormi linistit 3-4 anisori, ca in sanul naturii.

Consultati oferta larga de patuturi din lemn de la Babyneeds

Daca nu stiti exact ce model de patut vi s-ar potrivi, mai bine intrati in magaziul online Babyneeds, locul de unde puteti alege tipul de accesoriu pentru culcare ideal, dintr-o gama diversificata. Luati in considerare aspectul despre care am vorbit astazi si oferiti-i celui mic un somn linistit si sanatos!

July 17, 2015 This post was written by Categories: Colaborări 1 comment

One Response to “Vise plăcute, puiuț!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)