Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Vrei ca procesul de mulgere sa fie unul eficient? Ofera-le vacutelor tale o ferma cu dotari europene!

Vrei ca procesul de mulgere sa fie unul eficient? Ofera-le vacutelor tale o ferma cu dotari europene!

Faptul ca esti nascut si crescut in Romania este un mare avantaj pentru dezvoltarea fermei tale. Zonele de munte, deal si campie sunt ideale pentru cresterea animalelor, iar climatul favorizeaza mult si agricultura. Dar pentru ca tu vrei sa ai si un profit, prin care investitia in ferma ta sa fi fost o decizie potrivita, atunci trebuie sa eficientizezi toate procesele care sunt facute in cadrul fermei, inclusiv cel de mulgere, in urma caruia obtii laptele proaspat al vacutelor tale.
Trebuie sa te gandesti ca vremea mulsului manual a trecut, iar o ferma moderna si serioasa nu poate apela la astfel de practici imbatranite, pentru ca nu este deloc eficient. De asemenea, un femier care se respecta va dori si utilaje care vor fi folosite dupa ce laptele a fost muls, pentru ca racirea si transportul laptelui sa fie facute in siguranta, iar companiile care ii vor prelua laptele sa fie multumite.

Stii in ce consta mulsul modern? Asigura-te ca ferma ta are sali de muls vaci!

Asa cum probabil banuiai, mulsul manual a fost inlocuit, in special la fermele unde sunt zeci si sute de animale, de aparatele de muls vaci, care eficientizeaza procesul de mulgere, deoarece poate mulge o vaca in doar cateva minute.
afacerist
In aceste conditii, in care numarul de vaci este mult prea mare, iar mulsul dureaza un timp prea indelungat, trebuie sa te asiguri ca ai o sala de muls vaci care va face mulgerea in sine mult mai simpla, atat pentru tine si forta de munca de la ferma, cat si pentru animale, care scapa foarte rapid si au parte de o mulgere placuta.

La InoxCenter poti gasi o oferta pentru o sala de muls vacile care va fi transportata gratuit oriunde in tara. O astfel de investitie nu este ieftine, deci trebuie sa te asiguri ca ai numarul necesar de bovine care sa faca rentabila aceasta achizitie.

O ferma profesionista are un tanc de racire a laptelui. Gaseste-l pe Fermierul Afacerist!

Dupa ce laptele a fost muls, in special daca a fost in cantitati mari, de sute sau poate mii de litri, el trebuie depozitat rapid intr-un recipient special, care sa ii pastreze prospetimea si din care poate fi procesat in absolut orice tip de produs lactat va fi transformat.

Pentru ca toti producatorii de lapte sa revina pentru a-ti cumpara laptele pe care vacutele tale il dau de doua ori pe zi, trebuie neaparat sa il stochezi in conditii de siguranta, iar un tanc de racire a laptelui este un produs absolut necesar al oricarei ferme moderne. Afla oferta de pe Fermierul Afacerist, pentru a-ti face o idee despre investitia pe care urmeaza sa o faci, si asigura-te ca laptele de la vacutele tale va ajunge la fel de proaspat la toti consumatorii care il vor cumpara de la rafturile magazinelor.

Investitiile pentru astfel de utilaje, precum salile de muls vaci sau tancurile de racire a laptelui par majore, insa sunt necesare pentru a respecta conditiile europene si pentru a avea clienti satisfacuti. Pana la urma, cresterea animalelor poate fi cu adevarat usurata si eficientizata prin achizitionarea acestor tipuri de produse de pe magazine de profil precum Fermierul Afacerist sau Inox Center.

July 23, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)