Creștem frumos împreună! Educație și psihoeducație
Home
 

Zâmbet de copil

E ușor să surprinzi un zâmbet, e ușor să dăruiești un zâmbet, e simplu să-ți deschizi inima și brațele, pentru a primi multe, multe zâmbete. 🙂

Zâmbetul e tratament, e leac pentru o inimă suspicioasă și mereu în alertă. 🙂

Îmi amintesc cu drag o pățanie de când era fecioră-miu mic, în jurul vârstei de 2 ani…:) Pornirăm să cumpărăm ”sunători” pentru copii, acele jucării pentru copii de 2 ani, care, când le apeși, ”țipă” din toate încheieturile. 🙂

…Da, voiam jucării, am cumpărat jucării…și din una-n alta, uitându-mă după altele, n-am văzut o ”minunăție” de crăpătură-n asfalt, rupând, din neatenție, căruciorul…:) Aiurea, nu?! Ieși pentru a cumpăra jucării și constați că-ți trebuie urgent și cărucioare; de fapt, un cărucior….)

Zâmbesc acum,  zâmbesc larg chiar, dar la momentul respectiv eram bulversată și cu-n disconfort maxim.

Partea bună a fost că am primit un bonus pentru acel căruț viu colorat, parcă erau culorile curcubeului :); bonusul a fost un înălțător auto copii, cu-n sistem de prindere super.

combi junior

Privind în urmă, sincronizând inimă-minte-suflet, zâmbesc, gândindu-mă că a fost destul de hilar și amuzant, depinde din ce unghi privești conjunctura și ”istoria”.

Astăzi, la o distanță de câțiva ani, învățăm împreună să facem diferența între nevoie și dorință, înțelegând firul poveștilor, tâlcul lor, arborând dreptatea, sinceritatea și împlinirea nevoilor.

Nu mai cumpărăm cărucioare, nu mai ”căutăm” fisuri în asfalt, ci doar căutăm cât mai mult să nu fisurăm emoții, relații și continuăm căt se poate de mult să cumpărăm jucării. De ce? E semn că se poate, că e încă un copil ce-și trăiește copilăria, bucurându-se de ea!

Nu lăsați ca jucăriile să-și piardă farmecul, bucurați-vă de ele din plin!

logo erfi

Mi-e drag să privesc copiii cum zâmbesc! Sunt extraordinari!

Copii jucându-se, cu zâmbetul pe buze!

Sănătate, iubire, armonie, jocuri și jucării din plin s-aveți, împreună și alături de cei dragi!

 

 

 

January 27, 2015 This post was written by Categories: Colaborări No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)